Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A fokhagymát megtisztítom és fokhagymanyomón átnyomom. Lábasba teszem, rákanalazom az olajat, és kicsit megfuttatom. Ha már érződik az illata, akkor felöntöm a borral, majd hozzáadom a húslevest is. Megszórom borssal, reszelek bele kevés szerecsendiót és hagyom összefőni. Közben a sajtkrémeket kinyomom egy tálkába, és a forró léből rámerek egy kanállal. Alaposan kikavarom, majd a gyöngyöző levesbe belecsorgatom úgy, hogy közben folyamatosan kevergetem a habverővel. Egyet még forr, és aztán elzárom a gázt alatta. Tálalásnál, megszórom pirított kenyérkockával, reszelt sajttal, és némi apróra vágott metélőhagymával.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom!
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
hornoke
2014.11.25 15:38
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
fokhagymát megtisztítom, sajtkrémeket kinyomom, forró léből, gyöngyöző levesbe, gázt alatta, fokhagymanyomón, metélőhagymával, kenyérkockával, belecsorgatom, szerecsendiót, sajtkrémleves, szerecsendió, sajtkrémeket, folyamatosan, megtisztítom, rákanalazom, megfuttatom, Fehérboros, Tálalásnál, kevergetem, habverővel, fokhagymát, gyöngyöző, alapleves, fokhagyma, kikavarom, összefőni, megszórom, húslevest, hozzáadom, Megszórom, sajtkrém, fehérbor, gombóc áttört fokhagyma, étolaj, alapleves, csipet őrölt bors, csipet szerecsendió, sajt, szelet kenyér,
|
|
|
|
|