Fogás: leves, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az apróra vágott hagymát olajon megpirítjuk,erre tesszük a kockára felvágott húst.Megszórjuk pirospaprikával,összekever jük,majd ezután hozzáadjuk a káposztát is.Felöntjük annyi vízzel amennyi ellepi,majd fedővel lefedjük és közepes tűzön főzzük.
Közben felszeleteljük a gombát,és kevés olajjal megpirítjuk.Hozzáadjuk a káposztához,befűszerezzük és az egészet felforraljuk.
Világos rántást készítünk és ezzel sűrítjük be a levest..Mikor már majdnem kész,hozzáadjuk a karikára vágott kolbászt is és ízlés szerint tejföllel ízesítjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A tejfölt tálaláskor is kínálhatjuk.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.06 18:32
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
apróra vágott, kockára felvágott, egészet felforraljuk, karikára vágott, tejfölt tálaláskor, pirospaprikával, felszeleteljük, befűszerezzük, összekeverjük, felforraljuk, petrezselyem, korhelyleves, kínálhatjuk, vöröshagyma, káposztához, megpirítjuk, megpirítjuk, savanyított, tálaláskor, Megszórjuk, hozzáadjuk, hozzáadjuk, Hozzáadjuk, készítünk, felvágott, olívaolaj, ízesítjük, Felöntjük, tejföllel, káposztát, káposzta, füstölt hús, füstölt kolbász, savanyított káposzta, gomba, vöröshagyma, csomag petrezselyem, liszt, tejföl, olívaolaj, sóborspaprika,
|
|
|
|
|
Briós
|
0 komment
|
11 ember kedveli
|
|
|
|
|
|