Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A marha és birka húst ledarálom összekeverem és fűszerezem. Belekeverek kb. fél dl ásványvizet és újra ledarálom. A hűtőben állni hagyom időnként megkeverem és lassan hozzáadom a maradék ásványvizet. Ha kész hosszúkás hengereket formálok belőle és parázson rács felett megsütöm.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Sültkrumplit és salátát kínálok mellé.
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szilnora
2014.03.20 17:18
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
  
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hűtőben állni, maradék ásványvizet, Sültkrumplit, összekeverem, Belekeverek, ásványvizet, ásványvizet, fűszerezem, hengereket, megkeverem, hosszúkás, ledarálom, hozzáadom, ledarálom, ásványvíz, marhahús, birkahús, megsütöm, formálok, parázson, időnként, maradék, kínálok, hűtőben, salátát, szerint, szerint, felett, marhahús, birkahús, ásványvíz, ízlés szerint bors, ízlés szerint,
|
|
|
|
|