Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az este beáztatott csicseriborsót, majd másnap leszűröm , s húsdarálón ledarálom
Az apróra vágott petrezselymet, koriandert, s fokhagymát,tojást is hozzákeverem.
Belerakom még a sütőport, sót, borst,chilit,köményt, jól kidolgozom az egészet.
1 / 2 - 1 órára a hűtőbe rakom.
Egy serpenyőben felmelegítem az olajat,a masszából kis gombócokat formálok és a forró olajban mindkét oldalon kisütöm.
Tálalható rizzsel párolt gombával és salátával ..
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom étel, előételként is kínálható.
Jó étvágyat kívánok hozzá.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
ibolya58
2012.06.03 21:55
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
este beáztatott, apróra vágott, hűtőbe rakom, serpenyőben felmelegítem, forró olajban, petrezselyemzöld, csicseriborsót, petrezselymet, csicseriborsó, felmelegítem, hozzákeverem, serpenyőben, előételként, beáztatott, kidolgozom, fokhagymát, gombócokat, koriandert, húsdarálón, masszából, Belerakom, ledarálom, kínálható, salátával, Tálalható, fokhagyma, formálok, sütőport, gombával, aprított, étvágyat, csicseriborsó, közepes hagyma, gerezd fokhagyma, aprított petrezselyemzöld, chili paprika, római kömény, sűtőpor, bors, olaj sütéshez,
|
|
|
|
|