Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 120 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Hozzávalókból tésztát dagasztok. Ha szükséges kevés vizet adok még hozzá, de a burgonya is lágyítja a tésztát. Hagyom duplájára kelni. Egy nagyobb sütőtepsit sütőpapírral kibélelek, a megkelt tésztát belenyomkodom.
A tejfölbe belereszelem a fokhagymát, ízesítem sóval, borssal.
A kinyújtott tésztára kenem.
Elrendezem rajta a karikára vágott kolbászt, végül megszórom a jó húsos bacon szalonnával,
20-30 percig hagyom pihenni, majd 200 fokos légkeveréses sütőben kb. 20 perc alatt pirosra sütöm, majd rászórom a sajtot, visszatolom, míg ráolvadt.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Kiadós.
|
|
|
|
0 komment
|
39 ember kedveli
|
mildiko50
2012.02.07 23:03
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
          
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
burgonya főzővizéből2, nagyobb sütőtepsit, megkelt tésztát, tejfölbe belereszelem, kinyújtott tésztára, karikára vágott, Hozzávalókból, belenyomkodom, belereszelem, Kenyérlángos, légkeveréses, sütőpapírral, visszatolom, főzővizéből, szalonnával, kinyújtott, Elrendezem, összetörve, tökipompos, sütőtepsit, fokhagymát, duplájára, teáskanál, kibélelek, fokhagyma, megszórom, tésztához, dagasztok, szükséges, teáskanál, nagydoboz, karikára, tésztához, burgonya főzővizéből, teáskanál, evőkanál olaj, liszt, teáskanál cukor, élesztő, Tetejére, nagydoboz tejföl, gerezd fokhagyma, csipet, őrölt bors, reszelt sajt, lila hagyma, apróra vágott bacon szalonna,
|
|
|
|
|