Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A kacsacombot megtisztítom, sózom, borsozom, majd bekenem mézzel. Ízlés szerint, ki mennyire szereti édesen. A bőre alá teszem a barackbefőttet. Kevés olajat öntök a tepsi aljára, rárakom a kacsacombot. Az 1 dl vizet kikeverem egy kis mézzel, és ezt is a tepsibe öntöm. A cikkekre vágott burgonyát melléteszem, sózom picit, de el is hagyható, mert átveszi az édes, mézes ízt. Letakarom fóliával, és mérsékelt tűzön sütöm. Leveszem a fóliát, és még egy picit hagyom, hogy piruljon. Lehet közben locsolgatni is...
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ha zsírosabb combot sikerül vásárolni, akkor elég a minimális zsiradék a tepsibe. Nekem rengeteg kisült a combból, így a krumpli is édes lett. és nem volt száraz. Lehet a krumli mellé barackot is tenni még, nekem sülve nagyon ízlett.Most lehet használni őszibarackot is.Avval is nagyon finom! Jó étvágyat!
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
brezdergott
2012.01.24 11:17
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
  
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
kacsacombot megtisztítom, tepsi aljára, tepsibe öntöm, cikkekre vágott, picit hagyom, minimális zsiradék, krumli mellé, barackbefőttet, barackbefőtt, őszibarackot, megtisztítom, locsolgatni, melléteszem, kacsacombot, kacsacombot, KRUMPLIVAL, Letakarom, burgonyát, kikeverem, KACSACOMB, használni, kacsacomb, mérsékelt, zsírosabb, vásárolni, minimális, hagyható, rengeteg, cikkekre, zsiradék, mennyire, fóliával, étvágyat, kacsacomb, burgonya, bors, barackbefőtt, kevés olaj,
|
|
|
|
|