Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A piskótát beáztatom a rumos kávéba
A két cs. pudingot elkészítem a 8 dl tejjel és a 4 evőkanál cukorral utána hagyom kihűlni
és a tejszín habbá verése után hozzákeverem
1 tálba a beáztatott babapiskótát 1 sorosan belerakom
utána a pudingos tejszínből ráöntök 1 vékony réteget és ezt
addig ismétlem amíg el nem fogy a hozzávaló
(ízlés szerint gyümölcsöt vagy csoki darabokat lehet tenni közé)
Utána hűtőbe teszem!
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Érdemes odafigyelni a puding elkészítésénél,hogy csomómentes legyen! A piskótát nem szabad túl sokáig áztatni mert az íze se lesz nagyon jó meg dolgozni se lehet vele rendesen!
|
|
|
|
3 komment
|
12 ember kedveli
|
yverd
2013.01.25 18:01
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
raktaroshusrt |
2013.03.11. 10:59 (#3) |
|
 |
jó
|
|
raktaroshusrt |
2013.03.11. 10:59 (#2) |
|
 |
nagyon
|
|
raktaroshusrt |
2013.03.11. 10:59 (#1) |
|
 |
ez |
| |
|
|
|
piskótát beáztatom, rumos kávéba, tejszín habbá, beáztatott babapiskótát, pudingos tejszínből, puding elkészítésénél, elkészítésénél, babapiskótát, hozzákeverem, odafigyelni, babapiskóta, csomómentes, gyümölcsöt, beáztatott, elkészítem, tejszínből, hozzávaló, darabokat, beáztatom, belerakom, rumaroma, pudingot, evőkanál, vaniliás, Tiramisu, pudingos, piskótát, ismétlem, cukorral, evőkanál, piskótát, dolgozni, babapiskóta, instant kávé, rumaroma, vaniliás puding, tejszín, evőkanál cukor,
|
|
|
|
|