Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A gesztenyemasszához 10 dkg porcukrot, egy vaníliás cukrot, kevés rumot öntünk, és alaposan összegyúrjuk. A porcukor másik felét egy egész tojással olvadásig főzünk, egy kanálnyi rummal ízesítjük, kicsit hűtjük, és elkeverjük benne a vajat. Amikor teljesen kihűlt, egy konyharuhát vízben megáztatunk, kicsavarjuk, és ezen a nedves anyagon elegyengetjük a gesztenyemasszát. Téglalap alakúra formázzuk, majd rákenjük a vajas krémet. A ruha segítségével feltekerjük, közben kicsit összenyomkodjuk, hogy szép sima legyen. Gőz felett felolvasztott csokoládéval bevonhatjuk a tetejét.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Könnyen és gyorsan elkészíthető.
|
|
|
|
0 komment
|
13 ember kedveli
|
mildiko50
2012.03.04 07:53
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
vaníliás cukrot, porcukor másik, egész tojással, kanálnyi rummal, konyharuhát vízben, nedves anyagon, vajas krémet, ruha segítségével, gesztenyemasszát, gesztenyemassza, összenyomkodjuk, elegyengetjük, felolvasztott, összegyúrjuk, csokoládéval, elkészíthető, segítségével, feltekerjük, kicsavarjuk, bevonhatjuk, konyharuhát, megáztatunk, elkeverjük, Gesztenye, olvadásig, formázzuk, csokoládé, porcukrot, ízesítjük, porcukor, tojással, alaposan, kanálnyi, teljesen, gesztenyemassza, porcukor, vaníliás cukor, csokoládé, tojás,
|
|
|
|
|