Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 120 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A húst bedörzsöljük sóval,majd forró zsíron mindkét oldalán pirosra sütjük.Kiemeljük,a visszamaradt zsiradékon pedig megfuttatjuk a kockacukrot.Hozzáadjuk a felkarikázott vegyes zöldséget,az apróra vágott vöröshagymát,a babérlevelet és a kakukkfüvet,majd megdinszteljük.Megszórjuk a liszttel belekeverjük a paradicsompürét,és megpirítjuk.Felengedjük a borral és kevés vízzel,majd folyamatosan kavargatva felforraljuk.A húsra öntjük,beletesszük a szőlőszemeket,lefedjük,és takaréklángon puhára pároljuk.A húst tálra fektetjük,rászűrjük a pecsenyelevet,és párolt rizzsel kínáljuk
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom ínyenc étel.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.24 20:13
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
húst bedörzsöljük, visszamaradt zsiradékon, felkarikázott vegyes, apróra vágott, liszttel belekeverjük, húsra öntjük, húst tálra, paradicsompürét, paradicsompüré, megdinszteljük, szőlőszemeket, pecsenyelevet, felkarikázott, takaréklángon, felforraljuk, bedörzsöljük, folyamatosan, visszamaradt, belekeverjük, megfuttatjuk, vöröshagymát, babérlevelet, megpirítjuk, beletesszük, marhafelsál, vöröshagyma, Felengedjük, vincellérné, kakukkfüvet, kockacukrot, kavargatva, babérlevél, Megszórjuk, marhafelsál, vegyes zöldség, vöröshagyma, fehér szőlőszem, evőkanál paradicsompüré, liszt, babérlevél, kakukkfű, rizlingbor, kockacukor, zsír,
|
|
|
|
|