Fogás: főétel, Alkalom: húsvét, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A főtt sonkát a tisztított vöröshagymával együtt ledarálom és a juhtúróval, tojással, reszelt tormával meg a fűszerekkel összekeverem. A pulykamellszeleteket húskalapáccsal gyengén kiveregetem. A morzsát a mandulával összekeverem.
a hússzeleteket megsózom, mindegyiket bekenem a túrós-sonkás krémmel, és szorosan összegöngyölöm. Hústűvel megtűzöm, hogy a töltelék ne folyjon ki. Lisztbe, felvert tojásba és a mandulás morzsába hempergetem, majd bő, forró olajban, takaréklángon megsütöm. A felesleges olajat papírtörülközőn leitatom. A göngyölegeket szép, ferde szeletekre vágom, mazsolás-kukoricás rizzsel tálalom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok !
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
feviroza
2015.03.31 06:33
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
főtt sonkát, tisztított vöröshagymával, fűszerekkel összekeverem, mandulával összekeverem, hússzeleteket megsózom, túrós-sonkás krémmel, mandulás morzsába, felesleges olajat, göngyölegeket szép, papírtörülközőn, pástétomfűszer, vöröshagymával, húskalapáccsal, összegöngyölöm, takaréklángon, göngyölegeket, hússzeleteket, összekeverem, zsemlemorzsa, összekeverem, mindegyiket, hempergetem, kiveregetem, fűszerekkel, vöröshagyma, késhegynyi, pulykamell, felesleges, mandulával, tisztított, juhtúróval, pulykamell, szeletekre, tenyérnyi, ledarálom, tenyérnyi szelet pulykamell, főtt füstölt sonka, juhtúró, reszelt torma, tojés, késhegynyi pástétomfűszer, bundához tojás, liszt, darált mandula, zsemlemorzsa, sütéshez olaj,
|
|
|
|
|