Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A szósz hozzávalóit keverjük össze.
A cérnametéltet lobogó vízben pár perc alatt főzzük ki, majd szűrjük le, tegyük vagy jeges vízbe, vagy hideg víz alá. Lényeg, hogy a lehűtéssel megállítsuk a főzési folyamatot.
A répát vágjuk juliennre (gyufaszálra), az újhagymát karikára.
Az öntetet forgassuk át a tésztával, keverjük bele a juliennre vágott répát is.
Tálaláskor szórjuk meg az újhagymával, és pirított szezámmal.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Csírával is megszórhatjuk, pl. mungo bab csírával. Hidegen fogyasztva a legfinomabb.
|
|
|
|
0 komment
|
6 ember kedveli
|
marcsi1989
2012.03.18 21:56
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
    
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
szósz hozzávalóit, cérnametéltet lobogó, lehűtéssel megállítsuk, főzési folyamatot, répát vágjuk, újhagymát karikára, öntetet forgassuk, juliennre vágott, cérnametéltet, megszórhatjuk, tésztasaláta, megállítsuk, újhagymával, rizsborecet, cérnametélt, hozzávalóit, legfinomabb, gyufaszálra, szójaszósz, Tálaláskor, folyamatot, fogyasztva, lehűtéssel, juliennre, újhagymát, szezámmal, tésztával, forgassuk, sárgarépa, szezámmag, fokhagyma, juliennre, keverjük, keverjük, cérnametélt, sárgarépa, csokor újhagyma, pirított szezámmag, szószhoz, hidegen sajtolt mogyoró olaj, chili szósz, szójaszósz, csipet, rizsborecet, gerezd reszelt fokhagyma,
|
|
|
|
|
Linzer
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
|
|
|
|
|