Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csirkemellet hosszában vékony csíkokra vágom fel,ezután megsózom és borsozom.
Egy kis tálban összekeverem az olajat, sáfrányt s a citromlét.
A húst beleteszem és legalább 1 / 2 óráig pácolom benne.
Az előre beáztatott nyársakra gusztán felszúrom,és kb: 5-7 perc alatt szép pirosra sütöm.
A sütés végén rádobom az aprított kakukkfüvet is.
Párolt rizzsel és nyári könnyű salátával tálalom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Könnyű nyári étel, s gyorsan elkészül, finom is.
Jó étvágyat kívánok hozzá.
|
|
|
|
0 komment
|
7 ember kedveli
|
ibolya58
2012.07.17 21:40
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
     
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
csirkemellet hosszában, húst beleteszem, előre beáztatott, sütés végén, aprított kakukkfüvet, csirkemellet, összekeverem, csirkenyárs, kakukkfüvet, beleteszem, beáztatott, csirkemell, salátával, citromlét, hosszában, csipetnyi, Sáfrányos, olívaolaj, felszúrom, nyársakra, aprított, megsózom, étvágyat, sáfrányt, csíkokra, elkészül, borsozom, legalább, kakukkfű, citromos, áztatott, csirkemell, bors, citromlé, olívaolaj, csipetnyi sáfrány, friss kakukkfű, áztatott nyársak,
|
|
|
|
|