Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A májat ledaráljuk vagy apróra vágjuk.
A vajon megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát.
A gombóchoz az alapanyagokat egy tálban összedolgozzuk.
A májas masszát a forrásban lévő levesbe szaggatjuk egy kanál segítségével. Amikor a gombócot főzzük, a leves alatt a tűz ne legyen erős. A gombóc akkor főtt meg, amikor az a leves felszínére feljön (kb. 6-10 perc).
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Minden alkalomhoz illik.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
henihencsi
2017.03.24 17:12
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
májat ledaráljuk, vajon megdinszteljük, apróra vágott, tálban összedolgozzuk, májas masszát, forrásban lévő, kanál segítségével, gombócot főzzük, leves alatt, gombóc akkor, összedolgozzuk, Májgombócleves, megdinszteljük, alapanyagokat, petrezselyem, vöröshagymát, zsemlemorzsa, segítségével, vöröshagyma, szaggatjuk, finomliszt, ledaráljuk, felszínére, alkalomhoz, csirkemáj, gombóchoz, sertésmáj, forrásban, púpozott, púpozott, gombócot, húsleves, közepes, zöldség, szerint, levesbe, csirkemáj vagy sertésmáj, vaj, közepes vöröshagyma, tojás, zsemlemorzsa púpozott, púpozott finomliszt, víz, ízlés szerint, bors ízlés szerint, zöldség alaplé vagy húsleves,
|
|
|
|
|