Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hússzeleteket enyhén kiklopfoljuk, aztán megsózzuk, kicsit megborsozzuk. Egy zárható tetejű műanyag tálba lerakunk egy réteg húst, rádobálunk néhány félbevágott fokhagymagerezdet, aztán megint jön egy réteg hús, majd újra fokhagyma. A rétegezést addig folytatjuk, amíg az összes húst bele nem raktuk a tálba. Végül annyi tejet öntünk rá, hogy teljesen ellepje.
Ezután a tálat lezárjuk, és egy éjszakára (de legalább egy-két órára) hűtőbe rakjuk.
Pácolás után a hússzeleteket kivesszük a fokhagymás tejből, alaposan lecsöpögtetjük.
Tojásból, lisztből és némi sóból palacsintatészta sűrűségű tésztát keverünk.
A hússzeleteket először lisztbe, aztán a tojásos tésztába forgatjuk, majd forró olajban kisütjük
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Természetesen a borjúcomb helyett lehet sertéskarajt, vagy csirke esetleg pulykamellfilét is felhasználni.
|
|
|
|
0 komment
|
8 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.04 09:08
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
      
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hússzeleteket enyhén, zárható tetejű, réteg húst, rétegezést addig, összes húst, tálat lezárjuk, hússzeleteket kivesszük, fokhagymás tejből, hússzeleteket először, tojásos tésztába, borjúcomb helyett, palacsintatészta, pulykamellfilét, lecsöpögtetjük, hússzeleteket, Természetesen, hússzeleteket, hússzeleteket, kiklopfoljuk, sertéskarajt, megborsozzuk, felhasználni, félbevágott, rétegezést, rádobálunk, fokhagymás, folytatjuk, kivesszük, borjúcomb, éjszakára, borjúcomb, forgatjuk, megsózzuk, fokhagyma, fokhagyma, legalább, teljesen, szelet borjúcomb, gerezd fokhagyma, őrölt bors, tojás liszt étolaj,
|
|
|
|
|
Vadas
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
|
|
|
|
|