Fogás: előétel, Alkalom: húsvét, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A paradicsomot megmossuk, alját, tetejét levágva, magját eltávolítva, töltésre előkészítjük. A tetejét félretesszük. A paradicsomok belsejét sóval, fehér borssal, citromlével ízesítjük. A juhtúrót a vajjal együtt átpasszírozzuk, keverőtálba téve, só, pirospaprika, köménymag, finomra vágott snidling hozzáadása után, simára keverjük. Nyomózsákba, közép nagyságú csillagcsövet teszünk és a körözöttet, a paradicsomokba, egyenletesen elosztva betöltjük. A paradicsomok kalapját, a körözött tetejére visszatesszük. Friss salátalevelekre helyezve, zöldpaprikával díszítve tálaljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Egyik kedvencem.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
kicsidyya
2013.11.28 16:43
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
paradicsomot megmossuk, tetejét félretesszük, paradicsomok belsejét, vajjal együtt, paradicsomok kalapját, körözött tetejére, salátalevelekre, átpasszírozzuk, paradicsomokba, zöldpaprikával, visszatesszük, csillagcsövet, előkészítjük, paradicsomot, pirospaprika, paradicsomok, félretesszük, pirospaprika, egyenletesen, paradicsomok, citromlével, Nyomózsákba, keverőtálba, eltávolítva, paradicsom, paradicsom, körözöttet, hozzáadása, Körözöttel, betöltjük, köménymag, megmossuk, paradicsom, csipet, csipet bors, citromlé, juhtúró, pirospaprika, csipet őrölt kömény,
|
|
|
|
|