Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A spenótot megforrósítjuk, levesszük a tűzről, belenyomjuk a fokhagymát, és hozzáadjuk a lisztet.
A víz egy részét hozzáöntjük, és csomómentesre kikeverjük.
Beleöntjük a tejszínt, a tejet, sózzuk, borsozzuk.
Visszatesszük a tűzre és összeforraljuk. (Ha sűrűbb, mint szeretnénk,
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
kevés vízzel hígithatjuk.)
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.07 14:49
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
spenótot megforrósítjuk, részét hozzáöntjük, megforrósítjuk, összeforraljuk, Visszatesszük, csomómentesre, belenyomjuk, hígithatjuk, hozzáöntjük, fokhagymát, hozzáadjuk, szeretnénk, spenótkrém, Beleöntjük, kikeverjük, feketebors, levesszük, borsozzuk, fokhagyma, krémleves, tejszínt, spenótot, lisztet, tejszín, tengeri, frissen, Spenót, gerezd, spenótkrém, tejszín, gerezd fokhagyma liszt,
|
|
|
|
|