Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 120 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A libamell bőrét bevagdosom, sózom, borsozom ízlés szerint, ezután a forró libazsírban megpirítom mindkét oldalát. A szeletekre vágott fokhagymát is hozzá teszem. Ezután kis vizet adok hozzá, lefedve, lassú tűzön párolom.
Kb. 1,5 óra után lesz puha, ezután zsírjára sütöm, és megpirítom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Párolt rizst kínálok mellé!
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
anitakezi
2014.07.10 19:23
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
libamell bőrét, forró libazsírban, szeletekre vágott, fokhagymagerezd, libazsírban, megpirítom, fokhagymát, megpirítom, bevagdosom, szeletekre, libamell, libamell, borsozom, zsírjára, libamell, libazsír, evőkanál, kínálok, szerint, mindkét, párolom, lefedve, oldalát, teszem, ezután, Ezután, vágott, Párolt, csipet, libamell, fokhagymagerezd, csipet, csipet bors, evőkanál libazsír,
|
|
|
|
|