Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A húst felkockázzuk.Egy tálba beletesszük a hozzávalókat (liszt ,keményítő,olaj,tojás,só sütőpor ,víz )és sűrű masszát készítünk..beleforgatjuk a húst.Elkészítjük a mázat. A húst bő olajban aranybarnára sütjük.Ahogy kivesszük az elkészült húst,rögtön beletesszük a mázba,majd tálra tesszük.Amikor a húskockát beletesszük az olajba, figyeljünk,hogy a bunda teljesen befedje.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Zöldség körettel kínáljuk.
|
|
|
|
0 komment
|
6 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.08 12:18
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
    
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
húst felkockázzuk, tálba beletesszük, elkészült húst, húskockát beletesszük, bunda teljesen, beleforgatjuk, aranybarnára, hozzávalókat, felkockázzuk, Elkészítjük, beletesszük, beletesszük, beletesszük, szezámmagos, csirkemell, figyeljünk, húskockát, szezámmag, keményítő, kivesszük, készítünk, elkészült, keményítő, bundához, körettel, étkezési, teljesen, kínáljuk, olajban, sütőpor, befedje, bundához, liszt, étkezési keményítő, ekolaj, tojás, egész csirkemell, csipet, pici, sütőpor, Mázhoz, ketchup, chili erős pista, szezámmag,
|
|
|
|
|