Fogás: előétel, Alkalom: húsvét, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tésztát enyhén sós, bő vízben megfőzöm, leszűröm, leöblítem és lecsepegtetem. A gépsonkát csíkokra vágom. A paradicsomot megmosom, kis kockákra vágom. Az újhagymát megmosom, és zöldjével együtt felkarikázom. Az ecetet, a mustárt és a főzőtejszínt összekeverem, sóval és borssal ízesítem, majd belekeverem a maradék olajat is. A tésztát, a sajtot, a sonkát, a paradicsomot az újhagymát és az öntetet összekeverem.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
viragbaba
2014.03.28 17:30
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tésztát enyhén, gépsonkát csíkokra, paradicsomot megmosom, újhagymát megmosom, főzőtejszínt összekeverem, maradék olajat, öntetet összekeverem, paradicsommal, lecsepegtetem, fehérborecet, összekeverem, paradicsomot, paradicsomot, felkarikázom, Tésztasaláta, főzőtejszínt, összekeverem, belekeverem, főzőtejszín, paradicsom, szarvacska, újhagymát, leöblítem, gépsonkát, zöldjével, újhagymát, olívaolaj, leszűröm, ízesítem, megfőzöm, kockákra, étvágyat, újhagyma, főzőtejszín, csomó újhagyma, juhsajt, fehérborecet, mustár, tészta szarvacska, olívaolaj, paradicsom, gépsonka,
|
|
|
|
|