Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 15 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Tojást felverem, megsózom és hozzákeverem a lisztet. A feldarabolt, besózott karfioldarabokat belemártom a tojásos lisztbe, majd a zsemlemorzsába. Közepes lángon sütöm, bő olajban.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Készíthetünk mellé tartármártást.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
niki74
2013.12.09 18:58
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tojásos lisztbe, karfioldarabokat, zsemlemorzsába, tartármártást, Készíthetünk, zsemlemorzsa, hozzákeverem, feldarabolt, belemártom, felverem, megsózom, besózott, Rántott, Közepes, olajban, lisztet, lisztbe, tojásos, karfiol, karfiol, lángon, étolaj, Tojást, csipet, mellé, liszt, tojás, csipet, étolaj, liszt, tojás, zsemlemorzsa, karfiol,
|
|
|
|
|