Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
1 kis fej vöröshagymát apróra vágunk, üvegesre dinszteljük kevés olajon, levesszük a tűzről. Hozzákeverjük a darált marhahúst, 1 kiskanál mustárt, sózzuk, borsozzuk, és nagyon alaposan összegyúrjuk. Tetszőleges nagyságú pogácsákat formázunk, teflon edényben a bacon szeleteket és a gombákat kisütjük, kiszedjük, a maradék zsiradékon a húspogácsák mindkét oldalát megsütjük.
A zsömléket kettévágjuk, oldalaikat megpirítjuk, megkenjük ketchuppal, mustárral, megtöltjük salátával, hagymával, paradicsommal, uborkával, beletesszük a bacont, a gombát és a húst.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ha a hús nagyon nem akar összeállni, végső esetben 1 tojást tehetünk bele.
Tehetünk bele házi vegyes savanyúságot is.
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
kenguru2
2013.01.17 22:37
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
darált marhahúst, bacon szeleteket, gombákat kisütjük, maradék zsiradékon, húspogácsák mindkét, zsömléket kettévágjuk, hamburgerzsömle, paradicsommal, Hozzákeverjük, csiperkegomba, vöröshagymát, savanyúságot, összegyúrjuk, húspogácsák, dinszteljük, salátalevél, Tetszőleges, beletesszük, vöröshagyma, megpirítjuk, kettévágjuk, megtöltjük, összeállni, ketchuppal, pogácsákat, zsiradékon, oldalaikat, szeleteket, paradicsom, megkenjük, mustárral, marhahúst, hamburgerzsömle, marhahús, szelet bacon szalonna, csiperkegomba, vöröshagyma, bors, salátalevél, paradicsom, uborka, ketchup, mustár,
|
|
|
|
|