Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csirkecombokat kicsontozom, kicsit kiklopfolom, a magyaros csirkepácot bekeverem az olajjal és a csirkecombot bepácolom. Kb. 2-3 órára beteszem a hűtőszekrénybe. A kerti szalonnasütő tűzhelyen tüzet rakok ráteszem a tárcsát, belehelyezem a bevagdalt szalonna csíkokat és finom ropogósra sütöm. A szalonnát kiveszem a zsírból, majd belerakom a bepácolt csirkecombokat és kis tűzön gyakori forgatás közben pirosra sütöm. Először a középen összegyűlt zsiradékban sütöm, majd a szélére húzom. Néhány grillkolbászt is sütök hozzá a zsiradékban, mert a gyerekek nagyon szeretik.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A zsiradékban süthetek hozzá karikára vágott burgonyát, vagy zöldségeket (paprika, cukkini, paradicsom stb.) A csirkecombokat saját készítésű pácban is pácolhatjuk, lényeg sózni csak sütés után kell, hogy puha maradjon.
|
|
|
|
0 komment
|
7 ember kedveli
|
birann
2013.07.18 22:23
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
     
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
csirkecombokat kicsontozom, magyaros csirkepácot, csirkecombot bepácolom, kerti szalonnasütő, bevagdalt szalonna, szalonnát kiveszem, bepácolt csirkecombokat, középen összegyűlt, szélére húzom, gyerekek nagyon, zsiradékban süthetek, csirkecombokat saját, csirkecombokat, csirkecombokat, csirkecombokat, hűtőszekrénybe, grillkolbászt, szalonnasütő, csirkecombot, belehelyezem, csirkepácot, kiklopfolom, zsiradékban, pácolhatjuk, zsiradékban, kicsontozom, zsiradékban, zöldségeket, csirkecomb, összegyűlt, paradicsom, burgonyát, tűzhelyen, bevagdalt, ropogósra, belerakom, készítésű, csirkepác, csirke felső comb, csomag magyaros csirkepác, olaj, szelet mangalica szalonna,
|
|
|
|
|