Fogás: előétel, Alkalom: születésnap, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A kenyérszeleteket kevés olajon serpenyőben megpiritom , félre teszem.
A májat nagyobb darabokra felvágom a gombát fél cm- s szeletekre szeletelem fel.
A serpenyőben olajat hevítek, beleteszem a májdarabokat, kevergetve megpirítom ,majd amikor már majdnem jó hozzáadom a szeletelt gombát és a csombort is.
Együtt pirítom készre, közben gyakran megkevergetem.
Addig kell pirítani, míg a gomba leve lenem fő.
Utólag lehet sózni és borsozni.
A pirítós kenyéren gusztusosan elrendezem a májas gombát, tányéra teszem és paradicsom s paprika szeletekkel tálalom.
A tetejére vékonyan szeletelt hagymát is lehet tenni.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Aki szereti a májat annak nagyon ajánlom, próbálja ki biztos siker lesz.
Kevés hozzávalóból igazán finom előételt lehet kreálni.
Jó étvágyat kívánok hozzá.
|
|
|
|
1 komment
|
3 ember kedveli
|
ibolya58
2012.08.15 23:13
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
nedoli |
2017.01.05. 01:00 (#1) |
|
 |
A csombort ezen a néven nehezen találjuk meg a boltokban, borsikafű néven esélyesebb!
Nagyon jól hangzik ez a recept, ki fogom próbálni, köszönet a tippért! |
| |
|
|
|
kenyérszeleteket kevés, májat nagyobb, serpenyőben olajat, szeletelt gombát, gomba leve, pirítós kenyéren, májas gombát, tetejére vékonyan, májat annak, kenyérszeleteket, megkevergetem, hozzávalóból, májdarabokat, serpenyőben, serpenyőben, szeletekkel, gusztusosan, szeletelem, beleteszem, elrendezem, kevergetve, piritóssal, megpiritom, paradicsom, megpirítom, szeletekre, szeletelt, darabokra, szeletelt, csirkemáj, olívaolaj, hozzáadom, kenyéren, pirítani, borsozni, szelet piritós, csirkemáj, közepes gomba, olívaolaj, bors, hagyma, csombor,
|
|
|
|
|