Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A sütőt előmelegítjük 180 fokra (mindenképp forrónak kell lennie, mikor a felfújt bekerül).
A tojásokat szétválasztjuk, a sárgájákat habosra keverjük a cukrokkal.
Hozzámixeljük az áttört túrót és a pudingport.
A fehérjéket egy csipet sóval kemény habbá verjük.
Először egy kanálnyi habbal fellazítjuk a túrós krémet, majd az összes felvert fehérjét óvatosan beleforgatjuk.
Vajjal kikent hőálló tálba öntjük, tetejét megszórjuk idénygyümölccsel, és kicsit bele is nyomkodjuk őket.
A forró sütőbe tesszük, 45 percig sütjük. Az ajtót lehetőleg ne nyitogassuk (bár ez nem összeesős felfújt, úgyhogy akkor sem történik tragédia).
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
sütési hőfok: 180°C
sütési mód: hőlégkeveréses
tepsi mérete: 20x30x5 cm
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
tigerx27
2012.04.10 11:53
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
sütőt előmelegítjük, felfújt bekerül, tojásokat szétválasztjuk, sárgájákat habosra, áttört túrót, csipet sóval, kanálnyi habbal, túrós krémet, összes felvert, forró sütőbe, ajtót lehetőleg, idénygyümölccsel, szétválasztjuk, hőlégkeveréses, előmelegítjük, Hozzámixeljük, idénygyümölcs, beleforgatjuk, túrófelfújt, fellazítjuk, nyitogassuk, Gyümölcsös, pudingport, nyomkodjuk, sárgájákat, mindenképp, fehérjéket, megszórjuk, cukrokkal, pudingpor, összeesős, lehetőleg, tojásokat, történik, tragédia, keverjük, fehérjét, tojás, cukor, vaníliás cukor, túró, Bourbon vaníliás pudingpor, csipet, maréknyi idénygyümölcs, kevés,
|
|
|
|
|