Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét felverjük. A sárgáját kikavarjuk a cukorral. A csokoládét vízgőz fölött megolvasszuk és kihűtjük, majd a tojássárgájához keverjük és hozzáadjuk a lisztet, sütőport is. Beledolgozzuk a tojáshabot és sütőpapírral kibélelt tepsibe kanalazzuk. 180 fokon sütjük 40 percen át. Mikor elkészült meglocsoljuk a kávéval. A pudingot a cukorral és a tejjel összekeverjük, majd főzni kezdjük. Mielőtt levennénk a tűzhelyről hozzáadjuk az apróra tördelt csokoládét is. Picit hagyjuk hűlni, majd a piskóta tetejére kenjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Lehűtjük és szeletelhetjük.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.02.18 13:45
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tojásokat kettéválasztjuk, fehérjét felverjük, sárgáját kikavarjuk, csokoládét vízgőz, tojássárgájához keverjük, tejjel összekeverjük, tűzhelyről hozzáadjuk, apróra tördelt, piskóta tetejére, kettéválasztjuk, tojássárgájához, csokoládészelet, szeletelhetjük, Beledolgozzuk, összekeverjük, belocsoláshoz, meglocsoljuk, megolvasszuk, sütőpapírral, teáskanálnyi, étcsokoládé, cukrozatlan, tojáshabot, csokoládés, kikavarjuk, csokoládét, hozzáadjuk, kanalazzuk, csokoládét, tűzhelyről, hozzáadjuk, elkészült, csokoládé, tojásokat, pudingpor, evőkanál cukor, evőkanál liszt, étcsokoládé, belocsoláshoz, főtt fekete kávé, krémhez, csomag csokoládés pudingpor, evőkanál cukor, minőségű csokoládé,
|
|
|
|
|