Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A vajból és lisztből rántást készítek, beleszórom a reszelt sajtot, föleresztem kb. 8 dl vízzel, belekeverek 1 evőkanál ételízesítőt (vagy 2 húsleveskockát), és felforralom. Ízlés szerint sózom. Külön sós vízben apróra tört makarónit kifőzöm, és szűrőkanállal kiemelve a levesbe teszem. A levesestálban elkeverek 2 tojássárgáját 2 evőkanál tejföllel, ráöntöm a forró levest, és azonnal, forrón tálalom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Tálaláskor meg lehet szórni friss petrezselyemzölddel.
|
|
|
|
1 komment
|
1 ember kedveli
|
ildikobezsan
2014.02.14 16:53
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
bacskaitamas |
2014.02.19. 23:48 (#1) |
|
 |
Eléggé szánalmas egy recept...bocsi!!!!
Gasztro topronygyoknak íródott? |
| |
|
|
|
reszelt sajtot, levesbe teszem, levesestálban elkeverek, forró levest, húsleveskockát, levesestálban, tojássárgáját, szűrőkanállal, ételízesítőt, föleresztem, felforralom, ételízesítő, belekeverek, Tálaláskor, beleszórom, Sajtleves, makarónit, tejföllel, elkeverek, lisztből, evőkanál, készítek, makaróni, evőkanál, kiemelve, ráöntöm, kifőzöm, levesbe, szerint, azonnal, ételízesítő, tejföl, tészta makaróni, tojás sárgája, liszt, sajt,
|
|
|
|
|