Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 120 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A szalonnát apró kockára vágva kiolvasztjuk,majd át sütjük rajta a nagyobb kockára vágott húst.A finomra vágott hagymát hozzáadva együtt tovább sütjük,majd a tört fokhagymát is bele tesszük,elkeverjük a paradicsompürével.Ezután következnek a fűszerek,végül kissé megsózzuk,másfél deci vízzel felengedve 10 percig pároljuk.Közben a laskára vágott kelkáposztát és a karikára vágott kolbászt beletesszük,és annyi borral engedjük fel,hogy bőven ellepje.Az edényt lefedve sütőbe toljuk és addig pároljuk,amíg a hús meg nem puhult.Végül a fedőt levéve rövid lére párologtatjuk,pár csepp ecettel pikánsra ízesítjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat hozzá!!!
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
edesangyal
2012.08.25 20:34
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
szalonnát apró, nagyobb kockára, finomra vágott, tört fokhagymát, laskára vágott, karikára vágott, fedőt levéve, paradicsompüré, párologtatjuk, sertéslapocka, pirospaprika, kelkáposztát, kiolvasztjuk, főzőkolbász, következnek, kelkáposzta, beletesszük, vöröshagyma, felengedve, fokhagymát, késhegynyi, babérlevél, elkeverjük, szalonnát, száritott, megsózzuk, ízesítjük, majoránna, fokhagyma, hozzáadva, kanálnyi, fehérbor, fűszerek, sertéslapocka, füstölt szalonna, nagy vöröshagyma, gerezd fokhagyma, doboz paradicsompüré, kelkáposzta, 10dkg főzőkolbász, liter száraz fehérbor, evőkanál száritott gomba, késhegynyi pirospaprika, hegynyi majoránna, babérlevél, ecet,
|
|
|
|
|