Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az élesztőt langyos vízben, egy kevés cukorral felfuttatjuk, majd a tésztához való többi anyaggal elkeverjük (liszt, víz, só, olívaolaj). Sima tésztát gyúrunk belőle, majd egy fél órát kelesztjük. Addig a feltéteket felvágjuk, előkészítjük. Ha a tészta megkelt, átgyúrjuk, majd kinyújtjuk. A paradicsompürét elkeverjük oreganoval és bazsalikommal, rákenjük a tésztára, majd erre jöhet a többi feltét. A sajtot a tetejére szórjuk, majd mehet a sütőbe. Mikor a tészta már átsült és a sajt is pirulni kezd, kivesszük és kész is. Jó étvágyat!
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Isteni finom!
|
|
|
|
0 komment
|
12 ember kedveli
|
kunattilane
2014.06.08 20:33
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
élesztőt langyos, kevés cukorral, tésztához való, feltéteket felvágjuk, tészta megkelt, paradicsompürét elkeverjük, többi feltét, tetejére szórjuk, paradicsompürét, paradicsompüré, bazsalikommal, felfuttatjuk, előkészítjük, elkeverjük, feltéteket, kinyújtjuk, oreganoval, elkeverjük, kelesztjük, felvágjuk, tésztához, olívaolaj, átgyúrjuk, kivesszük, fokhagyma, olívaolaj, gépsonka, tetejére, élesztőt, étvágyat, kukorica, cukorral, tésztára, anyaggal, liszt, élesztő, olívaolaj, csipet, konzerv kukorica, konzerv paradicsompüré, szelet gépsonka, szelet szalámi, üveg gomba, gerezd áttört fokhagyma, reszelt sajt, hagyma,
|
|
|
|
|