Fogás: előétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 15 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tonhal konzervet leszűrjük a levét félre tesszük. A paradicsomot megmossuk cikkekre vágjuk és egy nagyobb tálba tesszük. A paradicsom tetejére tesszük a tonhalat. A félre tett lébe teszünk pár csepp ecetet ízlés szerinti mennyiséget. Ezt ráöntjük a tonhalra és paradicsomra. A zöldhagymát megtisztítjuk és a tonhalra szórjuk. A sajtot lereszeljük és az egészet a tetejére szórjuk. Azonnal fogyaszthatjuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom. Én beszoktam rakni egy kicsit a hűtőbe hűlni.
Sózni nem kell a paradicsomot mert a tonhal megadja a sós ízét.
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
ii
2012.06.15 21:56
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
  
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tonhal konzervet, levét félre, paradicsomot megmossuk, nagyobb tálba, paradicsom tetejére, félre tett, zöldhagymát megtisztítjuk, tonhalra szórjuk, sajtot lereszeljük, tetejére szórjuk, hűtőbe hűlni, paradicsomot mert, tonhal megadja, fogyaszthatjuk, megtisztítjuk, paradicsomra, paradicsomot, paradicsomot, mennyiséget, zöldhagymát, lereszeljük, paradicsom, paradicsom, zöldhagyma, konzervet, leszűrjük, megmossuk, beszoktam, cikkekre, tonhalra, tetejére, tetejére, ráöntjük, tonhalra, tonhalat, szerinti, aprított, tesszük, megadja, aprított tonhal konzerv, kemény paradicsom, csomó zöldhagyma, sajt, kevés ecet,
|
|
|
|
|