Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Elkészítés:
A káposzta külső leveleit távolítsd el, majd mosd meg, vágd négy részre, és reszeld le. Hagyd állni 10-15 percig, majd nyomkodd ki a levét. Ezután egy serpenyőbe önts olajat, add hozzá a cukrot és karamellizáld meg. Ha már szép barna, mehet bele a káposzta, majd dinszteld meg, közben folyamatosan kevergesd, ha már majdnem kész, sózd és borsozd.
Egy nagyobb lábasba tégy fel vizet forrni, ha lobog, dobd bele a tésztát. Főzd meg néhány csöpp olajjal és egy csipet sóval. Majd szűrd le, öblítsd le. Végül keverd össze jól a tésztát és a káposztát, és néhány percig süsd még kis lángon.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
sóval ès borssal is nagyon finom.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
henihencsi
2016.08.11 22:03
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
káposzta külső, serpenyőbe önts, nagyobb lábasba, csipet sóval, karamellizáld, folyamatosan, serpenyőbe, Elkészítés, távolítsd, káposztát, kevergesd, dinszteld, káposzta, leveleit, nyomkodd, káposzta, káposzta, öblítsd, Káposzt, olajjal, reszeld, majdnem, tésztát, tésztát, borssal, nagyobb, borsozd, lábasba, Ezután, csipet, friss káposzta, fodros tészta, étolaj, cukor,
|
|
|
|
|