Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hagymát apróra vágjuk, és az olajon megpároljuk. A kockákra vágott húst is rászórjuk, majd a tisztított zöldségeket. Felengedjük vízzel, befűszerezzük, sózzuk. Puhulásig lassan főzzük.
A hajdinát lábosban kezdjük el pirítani, gyakori kevergetéssel, ha aranysárga, a leveshez keverjük, és még 10 percig főzzük.
.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Tálaláskor friss petrezselyemmel meghintjük.
|
|
|
|
0 komment
|
6 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.03 14:52
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
    
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hagymát apróra, olajon megpároljuk, kockákra vágott, tisztított zöldségeket, hajdinát lábosban, leveshez keverjük, petrezselyemmel, befűszerezzük, kevergetéssel, petrezselyem, Hajdinaleves, megpároljuk, zöldségeket, Felengedjük, bazsalikom, aranysárga, tisztított, Tálaláskor, meghintjük, zöldborsó, Puhulásig, rászórjuk, fehérrépa, sárgarépa, lábosban, pirítani, leveshez, keverjük, evőkanál, burgonya, kockákra, kukorica, evőkanál olaj, hagyma, sárgarépa, fehérrépa, zeller, zöldborsó, kukorica, közepes burgonya, bazsalikom, zsálya, hajdina, petrezselyem,
|
|
|
|
|