Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A halat 4 egyforma szeletre vágom és kivajazott tepsibe teszem. Megsózom, megborsozom, egy kevés citromlevet csepegtetek rá. A paradicsomot karikákra vágom és a halszeletekre rakom, majd beborítom a sajtszeletekkel. Előmelegített sütőben, közepes lángon (190 C; légkeveréses sütőben 175 C), a hal vastagságától függően, 12-15 percig sütöm.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
bnejudit
2013.12.20 19:17
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
kevés citromlevet, paradicsomot karikákra, halszeletekre rakom, sajtszeletekkel, halszeletekre, Előmelegített, vastagságától, paradicsomot, légkeveréses, paradicsomos, Mozzarellás, csepegtetek, megborsozom, citromlevet, mozzarella, kivajazott, harcsafilé, harcsafilé, paradicsom, beborítom, fehérbors, karikákra, Megsózom, étvágyat, szeletre, egyforma, közepes, függően, tepsibe, afrikai harcsafilé, paradicsom, szelet mozzarella, citrom leve, fehérbors,
|
|
|
|
|
Bigos
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
|
|
|
|
|