Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: több mint 3 óra, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A paradicsomot, ecetet, olívaolajat, paradicsomlevet és cukrot elektromos keverővel egészen finomra mixeljük. Öntsük bele egy műanyag tálba, és hűtsük 3-4 órán vagy egy éjszakán keresztül.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Fogyasztás előtt szórjuk meg friss petrezselyemzölddel, és tálaljuk márványsajtos, lila hagymás pirítóssal
|
|
|
|
1 komment
|
4 ember kedveli
|
redrozsa
2012.06.30 11:23
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
profitweb12 |
2012.07.03. 21:24 (#1) |
|
|
Kipróbáltam, és nagyom finom főleg ilyen melegben. |
| |
|
|
|
műanyag tálba, éjszakán keresztül, petrezselyemzöld, paradicsomlevet, paradicsomleves, miniparadicsom, márványsajtos, paradicsomot, paradicsomlé, félbevágott, olívaolajat, lehámozott, kávéskanál, paradicsom, pirítóssal, elektromos, tálalásnál, feketebors, Fogyasztás, keresztül, keverővel, olívaolaj, mixeljük, evőkanál, evőkanál, tálaljuk, éjszakán, finomra, nagy lehámozott paradicsom, evőkanál fehér borecet, evőkanál olívaolaj, paradicsomlé, kávéskanál cukor,
|
|
|
|
|