Fogás: egyéb, Alkalom: húsvét, Elkészítési idő: 10 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
1 mokkáskanál sót teszek egy salátás tálba. 3 gerezd fokhagymát rányomok a fokhagyma nyomóval, kanállal jól összedörzsölöm. 3,5 dl tejfölt hozzákeverek, ha túl sűrű kis vízzel hígítom. Belemetélem a 20 cm póréhagymát, az apróra vágott 1/2 kínai kelt. Összekeverem és kész is. Tetejét pirospaprikával megszórva, petrezselyemmel díszítve tálalom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Sonkához, kolbászhoz, főtt tojáshoz kitűnő a húsvéti asztalra.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
csillagkati
2012.03.19 11:22
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
salátás tálba, fokhagyma nyomóval, apróra vágott, húsvéti asztalra, pirospaprikával, petrezselyemmel, összedörzsölöm, Összekeverem, hozzákeverek, mokkáskanál, mokkáskanál, póréhagymát, Belemetélem, fokhagymát, póréhagyma, kolbászhoz, megszórva, fokhagyma, fokhagyma, nyomóval, kanállal, díszítve, Sonkához, sonkához, tojáshoz, rányomok, asztalra, tejfölt, húsvéti, Tetejét, mokkáskanál, gerezd fokhagyma, póréhagyma, kínai, tejföl,
|
|
|
|
|