Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A felvert tojásfehérjékhez apránként hozzáadjuk a cukrot, a diót,a lisztet és a sütőport. Könnyedén összekeverjük, a masszát egy kikent sütőformába öntjük és előmelegített sütőben 25 percig sütjük 170C fokon. Kihűtjük A tojássárgákat kikeverjük a cukorral és a vaníliás cukorral, hozzáadjuk a csokoládéport és a feketekávét.Folyamatos kevergetés mellett kis lángon főzzük, amíg besűrűsödik. Amikor kihűlt, a kihabosított margarinnal összekeverjük ,aztán a krémet rákenjük a tésztára.A kihűlt süteményt kockákra vágjuk és a szeleteket egy szem kávéval díszítjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ha nincs egész kávészemünk ,díszíthetjük csokoládéba mártott földimogyoróval.vagy egy szem meggyel.
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.10.26 22:50
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
   
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
felvert tojásfehérjékhez, kikent sütőformába, tojássárgákat kikeverjük, vaníliás cukorral, kihabosított margarinnal, krémet rákenjük, kihűlt süteményt, szem kávéval, szem meggyel, tojásfehérjékhez, földimogyoróval, csokoládéport, csokoládédara, összekeverjük, kristálycukor, kristálycukor, összekeverjük, tojássárgákat, előmelegített, kihabosított, tojásfehérje, sütőmargarin, díszíthetjük, margarinnal, sütőformába, feketekávét, besűrűsödik, csokoládéba, töltelékhez, kávészemünk, hozzáadjuk, szeleteket, kikeverjük, hozzáadjuk, rétesliszt, tésztához, evőkanál rétesliszt, csomag sütópor, darált, kristálycukor, tojásfehérje, töltelékhez, Rama sütőmargarin, feketekávé, csokoládédara, csomag vaníliás cukor, kristálycukor,
|
|
|
|
|