Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A szokásos módon elkészítem a sós palacsintákat.
A 2 dl tejjel elkészítem a carbonara spagetti alapot.
A főtt, füstölt tarját (apróra kockázva), a tojásokat és egy kevés tejfölt keverek hozzá.
A palacsintákat a sonkás töltelékkel megtöltöm, széleit behajtva összegöngyölöm.
Margarinnal kikent tűzálló edénybe helyezem a palacsintákat, tejföllel és olvasztott margarinnal meglocsolva forró sütőben megsütöm.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
szilnora
2014.01.04 15:59
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
szokásos módon, carbonara spagetti, kevés tejfölt, sonkás töltelékkel, összegöngyölöm, palacsintákat, palacsintákat, palacsintákat, töltelékkel, Margarinnal, meglocsolva, margarinnal, elkészítem, elkészítem, palacsinta, olvasztott, palacsinta, carbonara, tojásokat, megtöltöm, tejföllel, carbonara, behajtva, margarin, spagetti, kockázva, tarjával, szokásos, megsütöm, spagetti, palacsinta, evőkanál Rama margarin, nyers tojás, reszelt sajt, 12%-os tejföl, főtt füstölt tarja,
|
|
|
|
|