Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A burgonyát megfőzzük, meghámozzuk. A tejfölt kikeverjük
a reszelt sajttal. A paradicsomot meghámozzuk, a hagymát megtisztítjuk és mindkettőt felszeleteljük. A tepsi alját vékonyan bekenjük vajjal,és ráreszeljük a burgonya felét. Ezt a réteget megsózzuk és ráterítjük a habosra kikevert juhtúrót (nem szabad előtte a hűtőben tartani). Erre helyezzük a paradicsomot és a hagymát, majd megint burgonya következik. Újra megsózzuk. Végül ráöntjük a tejfölös masszát, és forró sütőben, kb. fél órán át sütjük. Fejes salátával tálaljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nekünk nagyon ízlett.
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
1951anna
2013.03.21 21:40
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
   
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
burgonyát megfőzzük, tejfölt kikeverjük, reszelt sajttal, paradicsomot meghámozzuk, hagymát megtisztítjuk, tepsi alját, burgonya felét, réteget megsózzuk, habosra kikevert, hűtőben tartani, tejfölös masszát, felszeleteljük, megtisztítjuk, paradicsomot, paradicsomot, meghámozzuk, meghámozzuk, ráreszeljük, paradicsom, ráterítjük, következik, kikeverjük, mindkettőt, helyezzük, teáskanál, megfőzzük, trappista, burgonyát, megsózzuk, salátával, megsózzuk, juhtúrót, kikevert, ráöntjük, burgonya, burgonya, tejfölös, burgonya, juhtúró, hagyma, pohár tejföl, kemény paradicsom, sajt füstölt vagy trappista, Sóőrölt borsegy teáskanál,
|
|
|
|
|