Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csirkemell szeleteket gyengén kiverjük, picit sózzuk, lisztbe forgatva hirtelen átsütjük. A tarjaszeleteket tepsibe rakjuk, mindegyik tetejére 1-1 csirkemellszeletet, majd az almát lereszeljük, kinyomkodjuk, a húsra egyenlően elosztva, rárakjuk.
Pici fahéjjal megszórjuk, majd a margarinból, liszttel, tejjel besamelt főzzünk, a reszelt sajtot belekeverjük és az almára kenjük. Sütőbe téve, kb. 50 percig 180 fokon sütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Az almás csirkemellet párolt rizzsel vagy vajas burgonyával tálaljuk.
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.10 21:14
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
   
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
csirkemell szeleteket, tarjaszeleteket tepsibe, almát lereszeljük, húsra egyenlően, reszelt sajtot, almára kenjük, almás csirkemellet, tarjaszeleteket, csirkemellfilé, belekeverjük, csirkemellet, kinyomkodjuk, burgonyával, margarinból, lereszeljük, megszórjuk, szeleteket, csirkemell, csirkemell, egyenlően, mindegyik, savanykás, tetejére, átsütjük, hirtelen, forgatva, kiverjük, fahéjjal, besamelt, tálaljuk, tarjával, margarin, liszttel, csirkemellfilé, szelet füstölt tarja, savanykás alma, pici fahéj, evőkanál liszt, reszelt sajt, margarin,
|
|
|
|
|