Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 120 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tésztához valókat összedolgozzuk, letakarjuk, 50perc alatt a duplájára kelesztjük.
Ezután 3 kis cipót formálunk belőle, kb 28 cm átmérőjű kerek lapokká nyújtunk. Mindegyiket 8-8 részre vágjuk. A virsliket félbevágjuk. Minden kis tészta-háromszög szélesebbik oldalára 1-1 fél virslit rakunk, és egyenként a tésztát csúcsa felé felcsavarjuk. Margarinnal kikent tepsire rakjuk.
A tetejüket felvert tojással lekenjük, reszelt sajttal megszórjuk, majd előmelegített sütőben közepes lánggal kb. 20 percig sütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom.
|
|
|
|
0 komment
|
8 ember kedveli
|
mildiko50
2012.02.05 06:10
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tésztához valókat, duplájára kelesztjük, virsliket félbevágjuk, tésztát csúcsa, tetejüket felvert, összedolgozzuk, előmelegített, felcsavarjuk, Mindegyiket, szélesebbik, Margarinnal, félbevágjuk, Töltelékhez, kikenéséhez, finomliszt, lekenéshez, kelesztjük, megszórjuk, letakarjuk, tésztához, formálunk, duplájára, háromszög, Tésztához, tetejüket, egyenként, virsliket, trappista, nyújtunk, lekenjük, tojással, Tésztához valók, kiskanál cukor, élesztő, 50dkg finomliszt, kiskanál, Rama, Töltelékhez, virsli, Tepsi kikenéséhez Rama, lekenéshez tojás,
|
|
|
|
|