Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tojásokat tálba ütjük, elkeverjük a kefirrel, az olvasztott (de nem forró) vajjal. Hozzáadjuk a sütőporral és szódabikarbónával elkevert lisztet (a lisztet a kefires pohárral mérjük ki) és apránként a hideg vizet. Csomómentesre keverjük.
Palacsintasütőt forrósítunk, kevés olajat cseppentünk bele, beleteszünk egy adag tésztát és megsütjük előbb az egyik, majd a másik oldalát.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Vastagabb mint a hagyományos palacsinta, finom, piskótaszerű lesz a tészta. Ízlés szerint bármivel tölthető.
A kefires pohár a mérce!
|
|
|
|
0 komment
|
9 ember kedveli
|
taszat
2018.01.24 23:39
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
       
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tojásokat tálba, kefires pohárral, hideg vizet, adag tésztát, másik oldalát, hagyományos palacsinta, kefires pohár, Palacsintasütőt, szódabikarbóna, Csomómentesre, piskótaszerű, hagyományos, forrósítunk, cseppentünk, beleteszünk, sütőporral, Hozzáadjuk, olvasztott, Palacsinta, olvasztott, elkeverjük, késhegynyi, palacsinta, apránként, tojásokat, megsütjük, Vastagabb, elkevert, kefírrel, keverjük, pohárral, kefirrel, bármivel, pohár kefir, pohár liszt, csomag sütőpor, késhegynyi szódabikarbóna, tojás, evőkanál olvasztott, pohár hideg, olaj sütéshez,
|
|
|
|
|