Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A fokhagymát apróra vágom. A tarjaszeleteket enyhén kiklopfolom, az inas, hártyás részeket bevagdosom. A hússzeleteket bedörzsölöm sóval, borssal, flekken fűszerrel, chilivel és a fokhagymával. Kevés olajat öntök rá és a hűtőbe teszem egy órára. Akkor a legjobb, ha a húst előző nap bepácolom. A vöröshagymákat megtisztítom, karikákra vágom. A hagymakarikákat belisztezem és bő, forró olajban, kis adagokban, ropogósra sütöm és papírtörlőre szedem. A húst serpenyőben, kevés olajon átsütöm.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Zöldséges rizst készítek mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
niki74
2014.02.11 18:51
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
fokhagymát apróra, tarjaszeleteket enyhén, hússzeleteket bedörzsölöm, hűtőbe teszem, húst előző, vöröshagymákat megtisztítom, hagymakarikákat belisztezem, húst serpenyőben, tarjaszeleteket, hagymakarikákat, vöröshagymákat, fűszerkeverék, hússzeleteket, papírtörlőre, chilipaprika, fokhagymával, megtisztítom, belisztezem, vöröshagyma, serpenyőben, bedörzsölöm, kiklopfolom, fokhagymát, bevagdosom, finomliszt, kávéskanál, kávéskanál, fokhagyma, adagokban, fűszerrel, Zöldséges, hagymával, bepácolom, ropogósra, szelet sertés tarja, gerezd áttört fokhagyma, kávéskanál őrölt bors, kávéskanál fűszerkeverék, chilipaprika, vöröshagyma, finomliszt, étolaj,
|
|
|
|
|
Röszti
|
1 komment
|
3 ember kedveli
|
|
|
|
|
|
Lúdláb
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
|
|
|
|
|