Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A húst apróra vágom és a liszttel összeforgatom. A fokhagymákat megpucolom. Egy nagyobb serpenyőben, megolvasztom a vaj felét és a húst fehéredésig pirítom, majd kiszedem egy szedőkanállal. Közben, egy másik serpenyőben, nagyon lassú tűzön, megpárolom a 3 gerezd megtisztított fokhagymát, a vaj másik felén. A húsról visszamaradt zsiradékban, megpirítom az olívabogyókat. Közben, a paradicsomkonzervet leturmixolom a fűszerekkel. Ha az olívabogyók megpirultak, hozzáadom a turmixolt paradicsomot és a sűrített paradicsomot, majd a húst is. Ezután, kb. 15 percig rotyogtatom, fedő alatt. A legvégén, a fokhagymás vajat is belekeverem.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Párolt rizst adok mellé.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
zsuzsika022
2014.05.30 15:59
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
húst apróra, liszttel összeforgatom, fokhagymákat megpucolom, nagyobb serpenyőben, húst fehéredésig, másik serpenyőben, húsról visszamaradt, olívabogyók megpirultak, turmixolt paradicsomot, sűrített paradicsomot, fokhagymás vajat, csirkemellfilé, paradicsompüré, megtisztított, olívabogyókat, szedőkanállal, összeforgatom, paradicsomot, megolvasztom, leturmixolom, paradicsomot, visszamaradt, Paradicsomos, fokhagymákat, zsiradékban, serpenyőben, olívabogyók, fehéredésig, rotyogtatom, fűszerekkel, serpenyőben, belekeverem, megpirultak, megpucolom, zöldfűszer, olívabogyó, megpárolom, csirkemellfilé, olívabogyó, gerezd fokhagyma, doboz paradicsompüré, paradicsom, marék bazsalikom levél, marék zöldfűszer, csipet, csipet bors,
|
|
|
|
|