Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Először a pácot keverem össze, majd a csirkemellet kisebb darabokra vágom fel.
A húst és a pácot összekeverem és egy üveg tálkában rakom , hogy összeérjenek az ízek.Fóliával letakarom.
Legalább egy éjszakáig hagyom pácolódni.
A cukkinit és a burgonyát közepesen vastag szeletekre felvágom.
A grillt begyújtom s addig várok , míg pirosan parázslik a faszén.
Most lehet sütni.
A húsokat a pácból kiveszem , besózom, ugyancsak a zöldségeket is besózom és borsozom.
A parázs felett szép pirosra megsütöm.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ez az adag pác sok húshoz elég, ha marad , akkor be kell tenni egy kisebb befőttes üvegbe és sokáig eláll a hűtőben.
Máskor is felhasználható.
Jó étvágyat kívánok hozzá.!
|
|
|
|
0 komment
|
8 ember kedveli
|
ibolya58
2012.06.08 22:07
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
      
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
pácot keverem, pácot összekeverem, üveg tálkában, burgonyát közepesen, grillt begyújtom, pácból kiveszem, parázs felett, kisebb befőttes, felhasználható, csirkemellet, összekeverem, összeérjenek, zöldségeket, feketebors, csirkemell, kockacukor, szeletekre, éjszakáig, letakarom, fokhagyma, pácolódni, burgonyát, ugyancsak, parázslik, közepesen, darabokra, begyújtom, tálkában, borsozom, cukkinit, kiveszem, felvágom, burgonya, megsütöm, gerezd fokhagyma, olaj, ecet puhítja húst, kockacukor, mustár, ketchup, őrölt feketebors, cukkini, burgonya, kolbász, csirkemell,
|
|
|
|
|