Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A húst, a zöldségeket megfőzzük,(húst,sárgarépát ,petrezselymet, zellert,kukoricát ,) ha puha,felkockázzuk,az uborkát is .ha kisebbek akkor több uborkát is tehetünk bele,hogy jól érezzen az íze .Sózzuk borsozzuk A tojásokból kettőt a díszítéshez félre teszünk ,kettőt apró kockára vágjuk Az egészet összekeverjük .Összekeverjük a majonézzel ,a tetejét is bevonjuk kevés majonézzel. A félretett tojásokat félbevágjuk és ezzel díszítjük
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Természetesen leveszöldségből is készíthetjük..Használhatun k fagyasztott zöldséget is.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.18 12:06
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
zöldségeket megfőzzük, tojásokból kettőt, díszítéshez félre, egészet összekeverjük, félretett tojásokat, leveszöldségből, összekeverjük, Használhatunk, Összekeverjük, petrezselymet, Természetesen, felkockázzuk, készíthetjük, fagyasztott, félbevágjuk, díszítéshez, zöldségeket, tojásokból, fokhagymás, majonézzel, majonézzel, csirkemell, sárgarépát, zellergumó, kukoricát, megfőzzük, zöldséget, sárgarépa, borsozzuk, félretett, tojásokat, csirkemell, sárgarépa, fehér répa, zellergumó, borsó, marék kukorica, savanyú uborka, egész tojás, fokhagymás majonéz, sóbors,
|
|
|
|
|