Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Vágd vékony csíkokra a zúzát, kockákra a hagymát és karikákra a répát. Pirítsd meg a hagymát, majd tedd rá a csirkezúzát. Amikor átsült, öntsd fel egy kevés vízzel, aztán fűszerezd. Amikor felforrt, szórd bele a zöldségeket. Fedő alatt néhány perc alatt készre párolódik. Kínáld főtt zabpehellyel.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Isteni finom, laktató és fogyókúrázóknak ebédre tökéletes.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
gica199007
2012.06.24 12:40
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
kevés vízzel, fogyókúrázóknak, zabpehellyel, zöldségeket, vöröshagyma, csirkezúzát, csirkezúza, csirkezúza, tökéletes, olívaolaj, Zöldséges, fűszerezd, karikákra, sárgarépa, zabpehely, zöldborsó, párolódik, felforrt, kockákra, csíkokra, hagymát, Pirítsd, laktató, hagymát, közepes, tengeri, Amikor, csirkezúza, zöldborsó, sárgarépa, zabpehely, közepes vöröshagyma, tengeri, olívaolaj,
|
|
|
|
|
Kráfli
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
|
|
|
|
|