Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Forró olajban megdinszteljük a cikkekre vágott vöröshagymát, hozzáadjuk a csíkokra vágott sertéshúst, valamint ízlés szerint sót, borsot, ételízesítőt, fokhagymát, pirospaprikát, ketcupot, mustárt és erős paprikát. Összekeverjük, és 30 percig főzzük. Amikor a hús majdnem megfőtt, hozzáadjuk a zöldborsót és a zöldbabot, ezt még együtt főzzük kb. 15-20 percig.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Rizzsel tálaljuk.
|
|
|
|
0 komment
|
29 ember kedveli
|
mildiko50
2012.02.29 18:08
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
cikkekre vágott, csíkokra vágott, megdinszteljük, pirospaprikát, Összekeverjük, vöröshagymát, ételízesítőt, pirospaprika, ételízesítő, erőspaprika, vöröshagyma, zöldborsót, hozzáadjuk, fokhagymát, hozzáadjuk, sertéshúst, sertéscomb, fokhagyma, zöldborsó, zöldbabot, paprikát, cikkekre, pecsenye, valamint, ketcupot, csíkokra, tálaljuk, evőkanál, étolaj, nagy vöröshagyma, sertéscomb, gerezd fokhagyma, ketchup, evőkanál mustár, őrölt pirospaprika, bors, ételízesítő, erőspaprika, zöldbab, zöldborsó,
|
|
|
|
|