Fogás: előétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A krémsajtot összekeverjük a kockára vágott paprikával, almával és a darabolt zöldhagymával. A krémet rákenjük a szeletet sajtra, feltekerjük és hidegre tesszük.
Összekeverjük a rucolát a félbevágott paradicsommal meg a felszeletett uborkával. A balzsamecetből , a sóból, a borsból, az apróra aprított petrezselyemből és az olívaolajból elkészítjük az öntetet. Meglocsoljuk vele a salátát, és a sajttekerccsel együtt tálaljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A sajttekercs töltelékét gazdagíthatjuk apróra vágott főtt tojással is.
|
|
|
|
0 komment
|
7 ember kedveli
|
cocco
2012.04.11 09:16
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
     
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
krémsajtot összekeverjük, kockára vágott, darabolt zöldhagymával, krémet rákenjük, szeletet sajtra, félbevágott paradicsommal, felszeletett uborkával, apróra aprított, olívaolajból elkészítjük, sajttekerccsel együtt, sajttekercs töltelékét, petrezselyemből, sajttekerccsel, balzsamecetből, gazdagíthatjuk, zöldhagymával, paradicsommal, összekeverjük, Összekeverjük, olívaolajból, Meglocsoljuk, felszeletett, petrezselyem, kigyóuborka, félbevágott, elkészítjük, sajttekercs, balzsamecet, sajttekercs, feltekerjük, krémsajtot, paprikával, paradicsom, zöldhagyma, töltelékét, savanykás, salátával, zöld fűszeres sajtkrém, piros húsú paprika, savanykás alma, csokor zöldhagyma, szeletet sajt, rucola, koktél paradicsom, kigyóuborka, Öntethez balzsamecet, csokor petrezselyem zöldje, olívaolaj, bors,
|
|
|
|
|