Fogás: köret, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A meghámozott burgonyát hideg vízbe feltesszük főni, sózzuk, borsozzuk. Félpuhára főzzük. Szűrőben lecsöpögtetjük.
Kikent tepsiben süssük fél órát, majd krumplitörővel nyomkodjuk meg, tegyük vissza még fél órára.
Keverjük össze az apróra vágott fokhagymát, rozmaringot, vörösborecetet kevés olívaolajjal, sózhatjuk is (a krumpli kéri a sót)
Süssük még össze egy kicsit a fűszerekkel Kb. 5 percig
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A fűszerekből jó bőven tegyünk, hiszen ez adja a fantasztikus ízvilágot.
|
|
|
|
0 komment
|
20 ember kedveli
|
noble
2015.03.15 08:03
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
meghámozott burgonyát, apróra vágott, krumpli kéri, fantasztikus ízvilágot, lecsöpögtetjük, krumplitörővel, vörösborecetet, vörösborecet, fantasztikus, olívaolajjal, sültkrumpli, meghámozott, rozmaringot, fűszerekkel, fűszerekből, fokhagymát, feltesszük, nyomkodjuk, borsozzuk, szárított, rozmaring, burgonyát, olívaolaj, sózhatjuk, mangalica, ízvilágot, Félpuhára, fokhagyma, tepsiben, kedvence, krumpli, tengeri, bors, néhány gerezd fokhagyma, vörösborecet, olívaolaj +mangalica zsír,
|
|
|
|
|