Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csirkemelleket kicsontozom és 6 felé felvágom
Egy kis tálban összekeverem a reszelt parmezánt, fokhagymát , oreganot, kakukkfüvet, mustárt és a paprikát.
Egy másik tálban pedig a tojást és a sót keverem össze.
A csirkemelleket először a tojásba mártom , utána a sajtos keverékbe , s alaposan rá is nyomkodom .
Egy sütőpapírral bélelt tepsibe egymás mellé rakom a szeleteket, majd berakom a sütőbe.
előmelegített 180 fokos sütőbe megsütöm , 30-40 perc alatt.
Közben egyszer legalább megfordítom .
Majonézt kínálok mellé.
Lehet tálalni burgonya körettel, párolt rizzsel, stb
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ennek az ételnek a lényege, hogy nem kell olajjal bajlódni, nem lesz olajszag a konyhában.
A másik előnye, hogy egyszerre sül meg az összes hús.
Jó étvágyat kívánok hozzá.
|
|
|
|
0 komment
|
16 ember kedveli
|
ibolya58
2013.02.18 20:29
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
reszelt parmezánt, másik tálban, tojásba mártom, sajtos keverékbe, sütőpapírral bélelt, másik előnye, csirkemelleket, csirkemelleket, előmelegített, összekeverem, pirospaprika, sütőpapírral, parmezánsajt, kicsontozom, megfordítom, kakukkfüvet, csirkemell, szeleteket, parmezános, fokhagymát, csirkemell, parmezánt, keverékbe, konyhában, egyszerre, fokhagyma, nyomkodom, oreganot, paprikát, legalább, bajlódni, olajszag, csirkemell, reszelt parmezánsajt, gerezd fokhagyma, oreganó, kakukkfű, mustár, pirospaprika, bors, tojás,
|
|
|
|
|