Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Spenótot sós vízben forrásig főzzük. Leszüljük és megturmixoljuk.
Kenyeret beáztatjuk, és mikor megázott kinyomkodjuk a vizet.
Hagymát, fokhagymát apróra vágjuk és megdinszteljük.
Az anyagokat és a fűszereket összekeverjük, és annyi vizet teszünk hozzá, hogy kemény állagú massza legyen. Kicsit pihentetjük és gombócokat formálunk belőle. Kiolajozott teflon tepsibe sütjük. Kb. 30-perc, 200-250 hőfokon, míg kissé piros nem lesz.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Vegetáriánus, de húsevők is fogyaszthatják főzelékhez vagy magában.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
nemarika
2013.10.18 15:37
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
fűszereket összekeverjük, megturmixoljuk, megdinszteljük, fogyaszthatják, összekeverjük, kinyomkodjuk, Vegetáriánus, Kiolajozott, pihentetjük, beáztatjuk, gombócokat, főzelékhez, fűszereket, fokhagymát, Leszüljük, zabpehely, formálunk, borsikafű, anyagokat, fokhagyma, Kenyeret, megázott, Spenótot, forrásig, húsevők, teszünk, csombor, marék friss spenót, szelet száraz kenyér, zabpehely, nagyobb hagyma, gerezd fokhagyma, borsikafű csombor, lenmag darált, olaj, langyos,
|
|
|
|
|
Knédli
|
2 komment
|
12 ember kedveli
|
|
|
|
|
|